Posició

Premi Escoles Verdes – 2014

Escrit per Escorial el . Desat a Notícies

El passat 5 de juny (Dia Mundial del Medi Ambient) a la seu de l’Institut d’Estudis Catalans es va fer lliurament del premi Escoles Verdes 2014 que se’ns ha otorgat pel projecte anomenat  “El riu: un espai ple de vida i de coneixement”, una iniciativa transversal i interdisciplinària de tota l’escola on el lligam curricular de les tasques efectuades, el treball en xarxa, la descoberta de l’entorn natural com a font de coneixement i el respecte i l’acció en el medi proper han estat els principals objectius.

No cal dir que estem molt contents d’aquest reconeixement i que això ens anima a seguir treballant per fer del riu un element pedagògic més.

PremiEscolesVerdes

Etiquetes:

"Trackback" des de la teva web.

Deixa un comentari

Built with HTML5 and CSS3
Copyright © 2012 Àlex