Posició

El pati com a context per investigar i promoure l’augment de la biodiversitat

Escrit per Administrador el . Desat a Notícies

El passat dimecres 22 de febrer es va realitzar la 4a sessió del seminari de formació de la XESVIC a l’escola Andersen, i es va centrar en ‘El pati com a context per investigarIMG_5257 i promoure l’augment de la biodiversitat‘ , a càrrec de Jordi Martí i Arnau Amat de la UVIC

Durant la sessió es va explicar com plantejar una investigació, amb unes pautes específiques tals com preveure que hi hagi continuïtat en el projecte i que no duri només un curs,  que hi hagi un arxiu de dades al llarg del temps per comparar i identificar què ha anat passant, com recollir les dades, arxivar-les, com desenvolupar conclusions,…

També es van donar pautes de com treballar-ho curricularment i en quines matèries

A l’inici de la sessió es va visitar la bassa naturalitzada que hi ha a l’escola Andersen i com ho estan treballant amb els seus alumnes.

La valoració de la sessió va ser valorada molt positivament per part dels 25 mestres assitents

"Trackback" des de la teva web.

Deixa un comentari

Built with HTML5 and CSS3
Copyright © 2012 Àlex