Posició

A punt pel 3er FÒRUM de la XESVIC: La biodiversitat urbana com a protagonista a l’escola

Escrit per Administrador el . Desat a Notícies

P1060329El proper dijous, 23 de març se celebra el 3er Fòrum de la Xarxa d’Escoles per la Sostenibilitat de Vic (XESVic) a l’escola de Música de Vic. La iniciativa és un espai de trobada i debat d’alumnes i mestres de centres que pertanyen a aquest xarxa i que treballen la sostenibilitat i el medi ambient als seus centres.

Enguany prop de 70 alumnes de primària, secundària i mestres tractaran la biodiversitat urbana, la protecció d’espais i el treball d’investigació a partir de diverses activitats en petits grups, acompanyats de dinamitzadors de la UVic i de la Casa d’Oficis.

La metodologia de treball ha estat dissenyada en el marc del seminari de formació de la XESVIC on hi participa professorat de totes les escoles de la ciutat. Aquest any el tema central del Seminari i també d’aquest 3r Fòrum és al biodiversitat urbana. Així doncs, totes les activitats que es faran al llarg del matí seran per entendre aquest concepte a través de la pràctica i la simulació i poder-lo aplicar després a les escoles.

Al llarg d’aquesta matinal tots els alumnes treballaran en petits grups, acompanyats de dinamitzadors de la UVic i de la Casa d’Ofici. De la mateixa manera, el professorat tindrà el seu espai de formació i intervenció a través de metodologies i continguts vinculats a la biodiversitat urbana, a la protecció d’espais i al treball d’investigació.

La jornada matinal es farà de dos quarts de 10 del matí a dos quarts d’1 del migdia. L’obertura comptarà amb la presència del regidor de Medi Ambient, Josep-Ramon Soldevila, i la clausura amb el regidor d’Educació, Àlvar Solà.

"Trackback" des de la teva web.

Deixa un comentari

Built with HTML5 and CSS3
Copyright © 2012 Àlex