Posició

Iniciem el nou curs 2017/2018

Escrit per Administrador el . Desat a Notícies

Benvinguts al nou curs 2017/2018!

Després de l’aturada estival comencem nou curs amb la XESVIC, que vol continuar essent l’espai d’intercanvi i de treball vers la sostenibilitat i el medi ambient en l’àmbit educatiu, treballant per formar a les generacions futures amb una sensibilitat i respecte al nostre medi, tan necessari per la nostra vida i salut.COPIA IMG_20170323_112850

Com sempre, des de l’Ajuntament de Vic, com a membre de la XESVIC i actuant com a coordinar de la xarxa, hem estat treballant durant els darrers mesos per planificar el curs i donar resposta a les necessitats expressades pels mestres i centres en les valoracions del curs anterior.

 

Per poder-vos explicar com funcionarem a partir d’ara, el seminari de formació, les activitats d’enguany,… us convoquem el proper dia dijous 7 de setembre  a les 13.00 a la sala de juntes de l’edifici el Sucre (2a planta) realitzarem la presentació de la oferta educativa de medi ambient per a totes les escoles de la XESVIC.

De totes maners ja podeu consultar les diferents novetats en aquest web

Esperem comptar amb la vostra participació

"Trackback" des de la teva web.

Deixa un comentari

Built with HTML5 and CSS3
Copyright © 2012 Àlex