Posició

Presentem els nous recursos i activitats de la XESVIC per al curs 2017/2018

Escrit per Administrador el . Desat a Notícies

El dijous 7 de setembre es van presentar als mestres de les escoles de la XESVIC la programació d’activitats, recursos educatius, visites i formació que s’ofereix de cara a aquest curs 2017/2018.

En la trobada es va explicar la proposta formativa encara als mestres que es desenvolupa a través d’un seminari de 18 hores al llarg de tot l’any. Enguany es continuarà treballant la Biodiversitat urbana a petició de les pròpies escoles,.

També es van poder conèixer els recursos educatius a disposició dels mestres per treballar temes de sostenibilitat i les visites als diferents equipaments, entre ells la Deixalleria municipal, amb una nova proposta més lúdica, dinàmica i participativa per part dels nens i nenes.

També es van explicar diferents activitats que es faran al llarg de l’any com el 8è mercat d’Intercanvi, la 20a edició de la Bicicletada del Dia Mundial del medi ambient, una taller d’anellament d’ocells al setembre i una formació en inspecció de rius específica a centres educatius.

Finalment també es va presentar la ECOESTACIÓ, un potent recurs educatiu que pot anar a les escoles per treballar els residus, i que funciona com un espai de divulgació amb elements virtuals i interactius de forma itinerant, amb activitats i tallers a disposició de les escoles

Podeu trobar tota la informació a http://programamediambient.vic.cat/

 

 

"Trackback" des de la teva web.

Deixa un comentari

Built with HTML5 and CSS3
Copyright © 2012 Àlex