Posició

La ciència de comunicar ciència, conferència d’inauguració del curs escolar 2017/18

Escrit per Administrador el . Desat a Notícies

Enguany, i degut a la celebració del Fòrum Ambiental de Vic, es vol emfatitzar la importància de la divulgació científica al món educatiu. En aquest marc i com és habitual cada any, es realitza la conferència d’inauguració del curs escolar 2017/18 titulada “La ciència de comunicar ciència” que anirà a càrrec de Jaume Vilalta, director i presentador del programa “Quèquicom”, un espai de divulgació científica de Televisió de Catalunya.

La conferència se centrarà en com facilitar l’explicació de conceptes difícils de manera fàcil a través de la utilització d’eines audiovisuals i recursos comunicatius específics. El propòsit final és aconseguir augmentar la motivació dels estudiants a apropar-se a les ciències. L’acte finalitzarà amb la intervenció de la Coral de l’Escola Estel.

L’acte comptarà amb la presència del regidor d’Educació, Àlvar Solà.

"Trackback" des de la teva web.

Deixa un comentari

Built with HTML5 and CSS3
Copyright © 2012 Àlex