Posició

Vic presenta el nou Programa Educatiu de Medi Ambient

Escrit per Administrador el . Desat a Notícies

Coincidint amb l’inici del curs escolar, l’Ajuntament de Vic ha començat el programa educatiu de medi ambient dirigit a les escoles de la ciutat. Enguany, el programa s’ha reformulat per tal de prioritzar l’assessotament i la formació als centres escolars per tal que cada centre pugui elaborar els seus projectes mediambientals.

El programa es va presentar a les escoles el dia 17 de setembre i dóna continuïtat a les polítiques ambientals que es desenvolupen a la ciutat i pretén acostar-les a l’àmbit escolar. Es pretén incentivar i fomentar la participació dels centres i de l’alumnat en els projectes mediambientals i intercanviar experiències entre els diversos centres educatius. D’altra banda, també existeix un espai virtual d’activitats i també es realitzaran activitats conjuntes entre els centres com per exemple la bicicletada del Dia Mundial del Medi Ambient.

L’oferta del programa es completa amb diversos recursos educatius que es posen a disposició dels centres, així com activitats dirigides per fer a les aules, sortides per conèixer el medi ambient, com els rius Gurri i Mèder, visites als equipaments com la deixalleria o d’altres que utilitzen energies renovables, com el pavelló municipal d’esports.

Etiquetes:

"Trackback" des de la teva web.

Deixa un comentari

Built with HTML5 and CSS3
Copyright © 2012 Àlex