Posició

El Programa Educatiu de Medi Ambient, un Programa amb molts recursos

Escrit per Administrador el . Desat a Notícies

El dia 24 de setembre es van presentar els recursos que ofereix el Programa als docents dels centres escolars de Vic. Aquest conjunt de recursos vol ser una eina de suport als projectes mediambientals que els centres desenvolupin al llarg del curs 2009 -2010.

Durant la sessió informativa es van donar a conèixer les novetats i els trets més rellevants de les activitats d’aula, les visites a equipaments, els itineraris i els recursos en préstec amb que compta el Programa.

També es va informar sobre dues campanyes que s’estan impulsant des de l’Ajuntament, la campanya de recollida de joguines i la campanya per a la reducció de residus de l’esmorzar (boc’n roll). Per a aquells centres que hi vulguin participar s’ofereix suport tècnic des del Programa.

Etiquetes:

"Trackback" des de la teva web.

Deixa un comentari

Built with HTML5 and CSS3
Copyright © 2012 Àlex