Posició

El Sr. Al Umini no perd els papers!

Escrit per Administrador el . Desat a Notícies

A l’escola Sagrat Cor de Jesús de Vic, ens hem proposat reduir els embolcalls de l’esmorzar i hem proposat un concurs a nivell de tot el centre, des de P3 fins a 4t d’ESO. Es tracta de que durant 3 setmanes al curs, recollirem el paper d’alumini de l’esmorzar, i el guardarem per comptar les boles que fem per classe. La classe de cada etapa que en reculli menys serà la guanyadora d’un premi ben ecològic.

Tenim una mascota, el Sr. Al-Umini, que ens recordarà i ens ajudarà a pensar alternatives per embolicar l’esmorzar, com el paper, el plàstic alimentari, o encara millor: Portar carmanyola, i descobrir un invent ben bonic: el Bock’n’roll.

Qui guanyarà?

Més informació a:
El Sr. Al Umini no perd els papers!
Projecte Anual Sagrat Cor Sr. Al Umini

Etiquetes:

"Trackback" des de la teva web.

Deixa un comentari

Built with HTML5 and CSS3
Copyright © 2012 Àlex