Posició

[geo_mashup_map]

Les escoles celebren el Dia Mundial del Medi Ambient amb una bicicletada

Escrit per Administrador el . Desat a Notícies

Dimarts dia 5 de Juny es va celebrar el DIA MUNDIAL DEL MEDI AMBIENT amb la 14a edició de la bicicletada amb les escoles de la ciutat.
Enguany hi van participar 250 alumnes de les escoles Sentfores, La Sínia, Sagrat Cor, Pare Coll, Dr Joaquim Salarich i Santa Caterina.

Cada centre va sortir en bicicleta o a peu des de l’escola, acompanyats per la Guàrdia Urbana fins arribar al riu Gurri. Allà es va oferir esmorzar i es va realitzar una activitat relacionada amb l’energia.
Els alumnes es van dividir en diferents grups i cadascun va treballar sobre un plafó diferents accions correctes o incorrectes en els nostres hàbits quotidians sobre el consum d’energia, tan a l’escola, com a casa com a l’hora de desplaçar-nos, així com sobre les fonts d’energia que utilitzem. Cada grup habia de completar el plafó amb les seves idees i reflexions. Finalment es va posar en comú el que s’havia treballat.
Aquests plafons s’exposaran el dia 15 de juny a la tarda a la Pl del Carbó en el marc de la Setmana Europea de l’Energia, i per tan tothom podrà comprovar el treball fet pels alumnes.
Al finalitzar el taller cada centre va tornar a l’escola.

Amb aquesta activitat, es vol inculcar als alumnes que desplaçar-se per la ciutat també es pot fer amb bicicleta. És un mitjà econòmic, saludable i que no contamina.

Etiquetes:, , , , , , ,

"Trackback" des de la teva web.

Deixa un comentari

Built with HTML5 and CSS3
Copyright © 2012 Àlex