Posició

[geo_mashup_map]

150 alumnes i mestres participen al 2on Fòrum de la XESC a Vic

Escrit per Administrador el . Desat a Notícies

El dijous 17 d’octubre prop de 150 persones,  entre alumnes i mestres, de 30 centres educatius d’Osona i el Ripollès van P1070120 Aparticipar a Vic al II Fòrum de la Xarxa d’Escoles per a la Sostenibilitat de Catalunya (XESC), aquest any sota el lema “La comunitat educativa com a transformadora del territori”.  La trobada formava part dels fòrums territorials que es celebren durant l’octubre i el novembre a tot Catalunya, on alumnes i professors comparteixen experiències, propostes i idees entorn a la d’educació per a la sostenibilitat a l’escola i, per extensió, al territori.

La reunió es va fer a l’escola de Música, durant tot el matí i migdia.

Durant la trobada els alumnes de primària i secundària van intercanviar experiències amb els seus companys d’altres centres educatius que formen part de la xarxa. El professorat també va coneixer bones pràctiques d’educació per a la sostenibilitat a l’escola i va debatre sobre els criteris que ha de tenir una actuació transformadora del territori. Entre les actuacions presentades es va explicar el projecte ‘SEGUIM ELS RIUS’ de la XesVic, en la que hi participen 1o centres educatius de la ciutat apadrinant un tram de riu i també una experiència d’Aprenentatge-Servei que porta a terme l’Escorial.

A l’acte de cloenda, que es realitzarà a les 14.30 h hi participarà l’alcaldessa accidental, Anna Erra, juntament amb Cristina Palés, cap del Servei d’Educació Ambiental del departament de Territori i Sostenibilitat, així com un representant dels alumnes i dels mestres participants al Fòrum.

Aquestes fòrums estan organitzats per la Secretaria de Medi Ambient i Sostenibilitat del Departament de Territori i Sostenibilitat conjuntament amb els ajuntaments de les localitats membres de la XESC, en aquest cas el mateix Ajuntament de Vic.

En fòrum d’ahir hi van participar les escoles Guillem de Mont-rodon, Andersen, Dr Salarich, La Sínia, Sentfores, Pare Coll, Sant Miquel, Sta Caterina i Sagrat Cor

Podeu veure les fotos de la trobada a l’enllaç següent:

https://picasaweb.google.com/106021503767210822473/ForumXESC#

 

 

 

 

 

Etiquetes:, , , , , , , , , , ,

"Trackback" des de la teva web.

Deixa un comentari

Built with HTML5 and CSS3
Copyright © 2012 Àlex