Posició

Excel·lent dia per celebrar la 16 Bicicletada del dia mundial del medi ambient

Escrit per Administrador el . Desat a Fauna i flora, Notícies

Aquest matí s’ha fet la 16a edició de la Bicicletada/caminada de les escoles de la ciutat per celebrar el Dia IMG_4233 AMundial del Medi Ambient.

Han estat 266 alumnes de les escoles Estel, Sta Caterina, Guillem de Mont-rodon, La Sínia, Dr Joaquim Salarich, Pare Coll, Sentfores i Andersen, que han sortit a peu o amb bicicleta des de les seves escoles, acompanyats per la Guàrdia Urbana, passant per diferents carrers de la ciutat fins als camins de l’Anella Verda, per arribar al riu Gurri.

 

 

Allà se’ls ha ofert un esmorzar i han realitzar 4 tallers diferents sobre el peixos del riu, conèixer com és el riu ara i com era fa 100 anys, identificació i anellament d’ocells i reconeixement dels sons dels ocells.

Finalment el regidor de medi ambient Josep Rafús, els ha dirigit unes paraules tot encoratjant-los a millorar el nostre entorn amb les accions que fem cada dia, i ha entregat un obsequi per cada escola.

Moltes gràcies a tots per la vostra participació.P1100477 A

Fotos de la 16a Bicicletada/caminada

P1100470 A

Etiquetes:, , , , , , , , ,

"Trackback" des de la teva web.

Deixa un comentari

Built with HTML5 and CSS3
Copyright © 2012 Àlex