Posició

5è Mercat d’Intercanvi

Escrit per Administrador el . Desat a Notícies

El dimarts dia 25 de novembre es va realitzar el 5è Mercat d’Intercanvi entre escoles de Vic al recinte firal del Sucre, amb la participacióMercat 2014 1 de 260 alumnes de les escoles Estel, Guillem de Mon-rodon, Pare Coll, Salarich, Sant Miquel, Sentfores, Escorial, Santa Caterina i Centre.

La jornada va ser tot un èxit gràcies a la motivació dels nens i nenes de 3rt o 4rt de primària que hi van participar. El treball fet a l’escola es va poder comprovar amb la decoració de les parades, molt treballada i tenint en compte la filosofia de les 4R: Repensar, Reduir, Reutilitzar i Reciclar.

Quan les taules ja estaven muntades i tothom havia dipositat els objectes que portaven per intercanviar, es va iniciar d’observació per part de tots els participants per tal de buscar allò que més els interessés. Hi havia contes, llibres, còmics, jocs de taula, trencaclosques, patins, patinets, monopatins,pilotes, ninos, nines, cotxets,…. A partir de llavors van començar les negociacioMercat 2014 3ns i intercanvis entre els nens i nenes, finalitzant-se  amb una encaixada de mans per tancar el tracte

La jornada va comptar amb la participació del grup de dinamitzadors de la Casa d’Oficis de l’Ajuntament de Vic, que van explicar mitjançant una petita representació les normes de funcionament del mercat, i van col·laborar i ajudar en tot moment als nens i nenes.

La valoració general va ser molt bona i en total es va prevenir la generació de 250 Kg de residus.

 

Mercat 2014 4

Etiquetes:, , , , , , , , ,

"Trackback" des de la teva web.

Deixa un comentari

Built with HTML5 and CSS3
Copyright © 2012 Àlex