Posició

17a Bicicletada/caminada del dia del medi ambient

Escrit per Administrador el . Desat a Fauna i flora, Notícies

P1110638 Divendres dia 5 de juny es va celebrar la 17a Bicicletada/caminada del dia mundial del medi ambient a Vic.

Un total de 350 nens i nenes de 9 escoles de Vic (Andersen, Pare Coll, Centre, Sagrat Cor, Sínia, Sentfores, Sta Caterina, Salarich i Guillem) van sortir des del seu centre en bici o a peu, i van fer un petit recorregut per diferents carrers de Vic i de l’Anella Verda fins al punt de trobada al riu Gurri.

Un cop allà van compartir un esmorzar plegats i es van fer una sèrie de tallers per conèixer la realitat del riu Gurri i la fauna que hi habita. Es van fer:

 

Un taller de pesca elèctrica on es van P1110687trobar molt barbs de muntanya, que indiquen una bona qualitat de l’aigua del riu i un bon estat i un taller per conèixer com era el riu fa 100 anys, com era fa 50 anys i com és ara, observant la millora que està tenint l’ecosistema en els darrers anys.

Un taller d’anellament d’ocells amb diferents espècies que viuen al bosc de ribera, identificant-los, pesant-los i aprenent el concepte de l’anellament i un taller per conèixer els sons dels ocells més habituals que troben a l’entorn del riu.

Un cop finalitzats els tallers, es va entregar un petit obsequi a cada nen i es va  tornat en bicicleta o a peu a l’escola

Podeu descarregar-vos fotos de l’activitat aquí

 

P1110692

Etiquetes:, , , , , , , , ,

"Trackback" des de la teva web.

Deixa un comentari

Built with HTML5 and CSS3
Copyright © 2012 Àlex