Posició

Les escoles presenten els seus projectes de biodiversitat a la darrera sessió del seminari

Escrit per Administrador el . Desat a Notícies

IMG_6602 copiaAhir dimecres es va realitzar la darrera sessió del seminari de formació de mestres de la XESVIC, aquest cop a l’escola Salarich.

Primer vam comptar amb Glòria Mora, mestre de l’escola de Vinyoles, que ens va explicar un projecte portat a terme amb nenes i nenes d’infantil de la seva escola juntament amb una escola de la Garriga. Totes dues van treballar el mateix projecte de biodiversitat al pati, treballant els ocells, a partir d’una metodologia d’anàlisi, observació i descoberta per part del mateixos nens. La seva proposta va servir per ampliar els coneixements i conèixer de primera mà un cas pràctic ja implantat.

Després els diferents mestres dels centres que participen al seminari van exposar el projecte que han desenvolupat al llarg del curs, sobre biodiversitat a l’escola, amb proposta molt variades i molt interessants, que trobareu disponibles en breu en aquest mateix web.

Així vam poder escoltar propostes de coneixement d’insectes, de construcció d’hotels d’insectes, d’ornitologia al pati, d’instal·lació i construcció de caixes niu i menjadores, d’observació d’ocells i anàlisi estadístic de dades, de galliners, de transformació del pati, de miradors d’ocells,…

Tots ells projectes molt treballats i que fomenten l’aprenentatge i la descoberta per part dels nens i nenes en relació al que hem estat treballant enguany: la biodiversitat al pati de l’escola.

Enhorabona a tots!!

"Trackback" des de la teva web.

Deixa un comentari

Built with HTML5 and CSS3
Copyright © 2012 Àlex