Posició

Mestres d’escoles verdes d’Osona visiten Can Pau Raba

Escrit per Administrador el . Desat a Notícies

El dissabte al matí es va realitzar una visita guiada a les instal·lacions del centre cívic de Can Pau Raba de Vic a mestres d’escoles verdes d’Osona que estaven realitzant una formació específica al mateix centre sobre les energies renovables.

Durant la visita es va explicar la rehabilitació de l’edifici que es va fer fa uns quants anys i com es van incorporar sistemes de gestió energètica eficients tan en la il·luminació com en la climatització, així com la instal·lació d’energia geotèrmia i solar fotovoltaica per fer funcionar el centre.

La visita va coincidir amb la celebració del Dia Mundial de l’Educació Ambiental.Foto visita mestres escoels verdes Can Pau Raba 3

Foto visita mestres escoels verdes Can Pau Raba 1

Etiquetes:

"Trackback" des de la teva web.

Deixa un comentari

Built with HTML5 and CSS3
Copyright © 2012 Àlex