Posició

Alumnes de l’escola Dr Joaquim Salarich visiten la deixalleria

Escrit per Administrador el . Desat a Notícies

El passat divendres 15 de febrer, els alumnes de 4rt de primària del Dr Joaquim Salarich van visitar la deixalleria. Treballen entorn dels residus i van aprofitar per fer una sortida i conèixer la deixalleria i el seu funcionament.

Durant la visita es van passejar per les instal·lacions per entendre com es porta a terme la recepció i l’emmagatzematge de residus especials i valoritzables que arriben a la deixalleria mentre un tècnic els anava explicant el circuit que segueixen els residus un cop entren a les instal·lacions. Un cop finalitzada la visita van fer una activitat educativa per descobrir com es separen i s’endrecen els residus dins a la deixalleria.

Amb aquestes visites es pretén millorar el coneixement de la gestió de residus per part dels alumnes de primària de les escoles de Vic.

Etiquetes:, ,

"Trackback" des de la teva web.

Deixa un comentari

Built with HTML5 and CSS3
Copyright © 2012 Àlex