Posició

Xerrada de consum responsable en matèria de residus a l’Escola Andersen

Escrit per Administrador el . Desat a Notícies

Aquesta setmana a l’Escola Andersen treballen el comerç just i el consum responsable i tècnics de l’ajuntament, han anat a fer xerrades de consum responsable en matèria de residus, als cursos de 5è i 6è. Durant la xerrada s’ha donat a conèixer els impactes dels residus i com la nostra manera d’anar a comprar i consumir pot reduir o incrementar aquests residus. S’ha reflexionat sobre els quilos de residus que generem diàriament i el problema que suposa, donant importància a intentar fer el mínim de residus possibles al moment d’anar a comprar.

A més, se’ls ha portat una sèrie de productes duplicats uns eren a granel o sense embalatges, mentre que d’altres es trobaven molt envasats. Els alumnes han escollit quin era per ells el més adequat i explicaven el perquè l’havia triat amb la finalitat de parlar de conceptes relacionats amb la compra responsable. S’han finalitzat les sessions amb l’entrega d’una bossa reutilitzable als alumnes perquè la poguessin utilitzar alhora d’anar a comprar.

 

 

Etiquetes:, ,

"Trackback" des de la teva web.

Deixa un comentari

Built with HTML5 and CSS3
Copyright © 2012 Àlex