Posició

Alumnes del CFA Montseny i del curs de cuina de la Casa d’Oficis visiten la deixalleria

Escrit per Administrador el . Desat a Notícies

Fa uns dies que la deixalleria de Vic va rebre la visita del centre de formació d’adults del Montseny i dels alumnes del curs de cuina de  la Casa d’oficis amb la finalitat d’apropar als alumnes a les instal·lacions donant a conèixer el seu funcionament i la gestió correcta dels residus. Les visites es van estructurar en dues parts, la primera en què es va fer un recorregut guiat per la deixalleria donant a conèixer la normativa d’ús i quins residus es poden portar. En l’activitat de la segona part els alumnes havien de classificar els residus posant-los al lloc correcta segons la tipologia o característica de cada un i al final de la visita es va fer entrega de bosses reutilitzables per tots els alumnes impulsant hàbits encaminats cap a la prevenció de residus.

 

"Trackback" des de la teva web.

Deixa un comentari

Built with HTML5 and CSS3
Copyright © 2012 Àlex