Posició

Alumnes de l’Institut La Plana dissenyen campanyes per la millora del medi ambient

Escrit per Administrador el . Desat a Notícies

Els alumnes de primer d’ESO de l’Institut la Plana, van rebre l’encàrrec de l’Ajuntament demanant col·laboració per ajudar a crear alguna campanya o acció que servís per canviar els hàbits de la ciutadania per la millora del medi ambient.

Els alumnes van treballar a les aules els problemes ambientals i quina seria la millor manera d’arribar a la ciutadania per millorar la recollida selectiva, l’estalvi energètic i d’aigua, les millores de l’entorn natural i pensar alternatives per la mobilitat per millorar la qualitat de l’aire a la ciutat.

Els grups de primer d’ESO, van decidir crear uns petits vídeos o cartells per fer la campanya per millorar els problemes ambientals de l’entorn. Totes les propostes presentades són campanyes fetes i creades pels alumnes i sense l’ajuda de cap adult.

Felicitar a tots els alumnes participants i us animem a continuar treballant en temes de medi ambient. A continuació podeu veure els vídeos guanyadors.

Vídeo 1: Aquesta és la ciutat que volem?

Vídeo 2: Junts per una nova ciutat

 

 

 

"Trackback" des de la teva web.

Deixa un comentari

Built with HTML5 and CSS3
Copyright © 2012 Àlex