Posició

Alumnes de l’Escola la Sínia visiten la deixalleria

Escrit per Administrador el . Desat a Notícies

Avui dos grups de tercer de primària de l’Escola la Sínia han visitat la deixalleria. Treballen entorn dels residus i han aprofitat per fer una sortida i conèixer la deixalleria i el seu funcionament.

Durant la visita s’han passejat per les instal·lacions per entendre com es porta a terme la recepció i l’emmagatzematge de residus especials i valoritzables que arriben a la deixalleria mentre un tècnic el ha explicat el circuit que segueixen els residus un cop entren a les instal·lacions. Un cop finalitzada la visita s’ha fet una activitat educativa per descobrir com es separen i s’endrecen els residus dins a la deixalleria.

Amb aquestes visites es pretén millorar el coneixement de la gestió de residus per part dels alumnes de primària de les escoles de Vic.

"Trackback" des de la teva web.

Deixa un comentari

Built with HTML5 and CSS3
Copyright © 2012 Àlex