Posició

Comencem el nou curs 2020/2021 adaptant-nos a la nova situació

Escrit per Administrador el . Desat a Notícies

Després d’un final de curs molt estrany pel confinament que hem patit tots plegat pel COVID19, ens acostem a l’inici d’una nova etapa i un nou curs amb moltes incerteses i dubtes.

No obstant, l’educació per la sostenibilitat no para i més que mai, l’hem de posar al centre de la nostra vida, per continuar treballant amb les generacions futures en una millora del nostre entorn, que de retruc ha de permetre’ns viure millor, i en un entorn més saludable.

Així doncs, la XESVIC ens hem posat en marxa, com cada any, per oferir-vos continguts, activitats, recursos i novetats , adaptades a la nova situació i amatents a l’evolució de les restriccions i de la pandèmia.

Continuarem oferint formació als mestres (telemàtica o presencial) i assessorament als centres. Algunes activitats no es podran desenvolupar tal com les havíem platejat, mentre que en podrem incorporar de noves.

Així, com a novetat destaquem un SCAPE ROOM sobre el canvi climàtic, que oferim al centres, a fer en petits grups de moment, i que ja hem pogut provar i contrastar durant l’estiu amb diferents grups amb un gran èxit

Aquest i altres recursos així com la planificació del curs us la presentarem en una reunió telemàtica que farem el dimecres 9 de setembre a les 13h (via zoom)

Us hi esperem a tots!

Etiquetes:

"Trackback" des de la teva web.

Deixa un comentari

Built with HTML5 and CSS3
Copyright © 2012 Àlex