Posició

Comencen les vistes a la zona d’horta de les Cassasses

Escrit per Administrador el . Desat a Notícies

Després d’un inici de curs estrany pel COVID19 s’han posat en marxa les visites als equipaments municipals,  aquests dies alumnes de 6è de primària de l’Escorial han visitat la zona d’horta de les Cassasses per conèixer el seu funcionament. L’informador ambiental els ha explicat les tècniques que utilitzen els hortolans, com fer un ús eficient dels recursos i conèixer  els criteris de sostenibilitat que s’utilitzen per produir aliments segurs  i respectuosos amb el medi ambient. Han pogut comprendre el cicle de la vida de les plantes, conèixer alguns vegetals característics dels horts, aprendre tècniques i eines utilitzades pels hortolans i reflexionar sobre l’ús de l’aigua amb un sistema de reg eficient.

També han visitat l’Arborètum format per diferents varietats de fruiters amb l’objectiu de recuperar antigues espècies originàries de la comarca i que actuen com a font d’alimentació de la fauna. Aquestes visites queden incloses dins del programa educatius de Medi Ambient, permet comprendre el cicle de vida de les plantes i conèixer les característiques d’alguns vegetals dels horts per treballar-ho posteriorment a les aules.

"Trackback" des de la teva web.

Deixa un comentari

Built with HTML5 and CSS3
Copyright © 2012 Àlex