Posició

S’estrena l’Escape Room educatiu “Actuem contra el canvi climàtic” a les escoles de Vic

Escrit per Administrador el . Desat a Notícies

Aquesta darrera setmana, sota al títol “Actuem contra el canvi climàtic”, alumnes de 6è de primària del Sant Miquel i de 4rt d’ESO del FEDAC Pare Coll, han gaudit de l’activitat de l’ESCAPE ROOM educatiu sobre el canvi climàtic dins de les activitats que ofereix el Programa Educatiu de Medi Ambient de Vic.

El joc es desenvolupa a través d’una trama d’una història centrada a Vic a través de la qual els alumnes han pogut resoldre reptes relacionats amb el canvi climàtic i les seves causes i conseqüències. Els informadors ambientals de l’Ajuntament han anat guiant l’activitat donant suport en les diferents proves. Tots els participants han tractat temes relacionats amb la recollida selectiva de residus, la contaminació de l’aire, el malbaratament alimentari entre d’altres a través de cada itinerari del joc i per finalitzar l’activitat s’ha fet un tancament per prendre consciència de les conseqüències del canvi climàtic i dels hàbits sostenibles que podem canviar.

"Trackback" des de la teva web.

Deixa un comentari

Built with HTML5 and CSS3
Copyright © 2012 Àlex