Posició

Comencem el curs 2021/2022

Escrit per Administrador el . Desat a Notícies

Comencem un nou curs 2021/2022, un curs que esperem que sigui millor que el passat i més normalitzat.

L’any passat, malgrat la situació de restriccions pel COVID19, malgrat els confinaments i malgrat la no presencialitat, vam poder desenvolupar part del projecte de la XESVIC gràcies a l’empenta i bona disposició de tots plegats. Vam poder completar un seminari de formació als mestres, van poder continuar oferint recursos educatius i visites a equipaments, vam poder venir als centres a fer activitats i també vam poder organitzar la 22a bicicletada/caminada el dia mundial del medi ambient amb una participació molt alta.

Estem contents per tot el que vam poder fer i això ens anima a continuar aquest curs, amb la prudència que exigeix la situació sanitària, oferint una bona oferta educativa per als mestres , alumnes i centres i esperem comptar amb la vostra participació.

Per això us convoquem el proper dia 7 de setembre de 2021 a les 13.00h per presentar-vos els continguts

i propostes per aquest curs

Molts ànims i endavant amb l’educació ambiental!

 

"Trackback" des de la teva web.

Deixa un comentari

Built with HTML5 and CSS3
Copyright © 2012 Àlex