Posició

Primera sessió del Seminari de formació de mestres de la XESVIC

Escrit per Administrador el . Desat a Notícies

El passat dimecres 20 d’octubre vam iniciar una nova edició del Seminari de formació de mestre de la XESVIC, de forma telemàtica, per arrencar aquest nou curs.

Enguany el seminari compta amb la participació de 25 mestres de 13 centres educatius de la ciutat, de tots els nivells tan infantil, primària com secundària, i treballarà la biodiversitat i el Canvi climàtic, per tercer any consecutiu. El seminari ha de servir per acabar d’implantar els diferents projectes que cada centre va decidir sobre aqueta temàtica, molt lligats a la millora dels patis de les escoles, a l’increment de la biodiversitat en els mateixos, a treballar la gestió dels horts i també algun relacionats amb la mobilitat i la reducció d’emissions i els residus, tots ells molt relacionats amb el canvi climàtic.

El seminari, en el qual també hi participa la UVic, constarà de 6 sessions repartides al llarg de l’any i el seu objectiu és millorar la formació dels mestres en qüestions de sostenibilitat i alhora traslladar aquests aprenentatges al centre i als mateixos alumnes.

 

"Trackback" des de la teva web.

Deixa un comentari

Built with HTML5 and CSS3
Copyright © 2012 Àlex